در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام.
پدر من دارای بیمه تکمیلی است.۲ماه پیش به بیمارستان خصوصی مراجعه کرد و عملی در گوش خود انجام داد.خرج عمل ۲۵میلیون و مابقی مخارج ۵میلیون ک سرجمع ۳۰میلیون شده.حالا بیمه تکمیلی بعد ۲ماه میگوید که چون بیمارستان خصوصی بوده ما کلا ۱.۵میلیون می دهیم.تکلیف چیست؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بدون اطلاع دقیق از شرایط بیمه نامه شما و شرکت بیمه نمی توان اعلام نظر نمود ، جهت برطرف شدن مشکلتان بهتر است به قسمت کارگزینی یا پرسنلی شرکت یا سازمان پدر شما مراجعه کرده و از نماینده بیمه شرکتی که خدمات را از آن خریداری کرده اند مشاوره بگیرید تا شما را راهنمایی نمایند.