در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام .
چطور میشه گروه های بیمه ای که از 250 نفر بیشتر هستند رو پیدا کرد و عضو شد. چون برای زایمان اگر گروه بیمه ای از 250 نفر به بالا باشه زمان انتظار میشه 6 ماه غیر از اون 12 ماه.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

برای عضویت در بیمه های تکمیلی گروهی،باید لیست بیمه براتون رد بشه،وگرنه نمیتونین عضو بشین.

در صورتی که دفترچه تامین اجتماعی دارین میتونین با خانه کارگر تهران بشماره ذیل تماس بگیرین و شرایط عضویت را سوال بفرمایید:

۶۶۴۸۷۵۴۴