در بیمه درمان تکمیلی توسط
با عرض سلام

بنده توسط شرکتی به صورت گروهی بیمه تکمیلی درمان آسیا شده ام. می خواهم شرکتم را عوض کنم. برای استفاده از خدمات زایمان نیاز به 6 ماه دوره انتظار است. آیا می توانم خودم ادامه حق بیمه را بپردازم و هزینه های زایمان همسرم را از بیمه دریافت کنم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

درصورت توافق با شرکت قبلی شاید بتوانید این کار را انجام دهید

در صورتی که شرکت جدید بیمه تکمیلی داشته باشد شما میتوانید در شرکت جدید تحت پوشش قرار بگیرید. افرادی که به صورت پیوسته تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار داشته باشند شامل دوره انتظار نخواهند شد. البته باید سقف تعهدات زایمان در شرکت جدید را نیز با شرکت قبلی مقایسه کنید.