در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (120 امتیاز)
سلام برای بازخرید طلب مرخصی سال۹۷ که قرار است درتیر۹۸ محاسبه و پرداخت شود ملاک محاسبه  مزد و مزایای سال ۹۷ است یا بایستی براساس مزد ومزایای سال ۹۸ محاسبه وپرداخت شود،درضمن این کارگر هم اکنون مشغول کار است ورابطه او با کارفرما قطع نشده،لطفا پاسخ دهید،ممنون شما هستم
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

با توجه به اینکه در سالجاری شما کارکرد داشته اید ورابطه کاری شما قطع نشده چنانچه کارفرما بخواهد  و شما هم تمایل داشته باشید باید به نرخ سالجاری وبا توجه میزان حق السعی سالجاری شامل حقوق پایه حق مسکن بن حق اولاد و سایر دریافتهای شما در ازای ۷ ساعت بیست دقیقه کار روزانه محاسبه و پرداخت نمایند.