در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام

اقای یکی از فرزندان ذکور خود را در حین انجام خدمت سربازی از دست میدهد (در حین انجام خدمت کشته میشود) وبرای پدر مستمری برقرار میشود وپدر بعد از چند سال فوتمینماید.

ایا این مستمری به همسر مرد باتوجه به این که نامادری سرباز بوده وسرباز مادر خود را در کودکی از دست داده است قابل پرداخت است؟ چون سازمان این مستمری را بعد از فوت پدر سرباز قطع کرده است؟!

((پاسخگوی محترم لطفا اگر جواب مثبت است شماره تماس خود را ذکر نمایید))
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
خیر . نامادری نمی تواند مستمری را دریافت کند.