در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

چند ماه پیش ماشینی خریداری کردم که 50درصد تخفیف شخص ثالث داشته و بیمه نامش مفقود شده بود و گواهی بیمه صادره از بیمه ایران به من داده شده.

الان به یکی از شعب بیمه ایران برای تمدید مراجعه کردم و به من گفتن که به دلیل اینکه بعد از صدور گواهی بیمه نامه ، خودرو تغییر مالکیت داشته ، به همین دلیل تمامی تخفیفات بیمه باطل میشه و بیمه بدون تخفیف صادر میشه. یعنی مانند خودرو صفر

مورد اول اینکه ای قضیه صحت داره یا خیر؟

مورد دوم : راهی برای حفظ این تخفیفات وجود نداره ؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

تخفیفات باطل نمیشه ، اگر شخص فروشنده مایل به انتقال تخفیفاتش به خودرویی از همون نوع باشه ،درخواست انتقال میده. یعنی تخفیف از خودرویی به خود وی دیگه منتقل میشه ولی ازببن نمیره .

اگر فروشنده تخفیفاتش رو منتقل نکرده باشه خودرو در سال بعد با همون تخفیفات گذشته صادرمیشه

راه حل خیلی از این مشکلات اینه که به اون کارمند بفرمایبد

این مطلب رو که میفرمایبد مکتوب و مهرو امضا کنید   به من بیمه گزار ابلاغ بفرمایید . غریب به 90 درصد مشکلات حل میشه