در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من تصادف کردم و درشت نی ساق پای چپم از یک نقطه ونازک نی از دو نقطه به صورتی که یه تیکه ۵ سانتی از استخوانم از نازک نی کلا جدا شده هست در رای بدویه دادگاه یه شکستگی در درشت نی ویه شکستگی در نازک نی صادر شده

در حالی که من طبق تحقیقات خود در قانون اساسی و سوال از وکلای محترم بیدبرگ این را فهمیدم که نازک نی دو شکستگی حساب میشود و به رای بدویه اعتراض کردم دوباره به پزشکی قانونی ارجاع شدم وپزشک قانونی همون نظریه یه شکستگی رو تایید کرد الان من چیکار کنم یعنی پزشکی قانونی طبق قانون اساسی عمل نمیکنه وهرچی به نظرخودش درسته اونو میگه

لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم دوباره اعتراض کنم؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

مرجع قانونی رسیدگی و تعیین جراحات ، پزشکی قانونی است . پزشکان از روی مشاهدات عینی و معاینه شخص و همینطو ربررسی مدارک بالینی مصدوم جراحات رو با جراحت قانون مجازات تطبیق داده و در تاییدیه ای به اطلاع قاضی دادسرا میرسونن.

اگر برای شکستگی نازک نی شما  ابزار ارتوپدی نصب شده باشه میشه احتمال داد که شکستگی از دونقطه بوده ولی اگه بدون ابزار ارتوپدی التیام پیدا کرده همون یک شکستگی صحیح است