در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

دوست من درطول مسافرت برای استراحت ماشینش رو کنارجاده پارک کرده وترمزدستی روهم کشیده ولی ماشین بعدازچنددقیقه حرکت کرده و دوستم برای نجات همسرش به پشت ماشین رفته تا ازفرود ماشین و همسرش به دره جلوگیری کند ولی سرعت ماشین زیاد بوده و دوستم به زمین خورده و ماشین ازروی پاش میگذره و پاش میشکنه و خوشبختانه همسرش هم ازماشین بیرون پریده ولی در لحظه اخر ماشین به شکل معجزه اسایی بوسیله سنگی لبه دره می ایسته میخواستم ببینم

 آیا به دوستم بیمه یا دیه تعلق میگیره یا نه شرمنده که سوال طولانی شد
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
بله به هردوی اون عزیزان دیه تعلق میگیرد