در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام میخواستم بدونم دیه شکستی استخوان ران پای چپ که همرا با عمل جراحی بوده و دو عدد پلاتین گذاشتن چقدر میشه من در ماه ذالقعده تصادف کردم تاریخ ۹۶/۶/۲
دست راستم خراشیدگی به ابعاد سه سانت در سه سانت بوده پای چپم دو بریدگی داشته که سه عدد بخیه خورده و پای راستم بر اثر فشاری که به پشت زانوم اومده عصب پام خواب رفتگی داره و مچ پام تکون نمیخوره در حال حاضر دکتر ۲ ماه استراحت برام دادن.
ممنون از سایت خوبتون.
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
دبا سلام

ديه شكستكي ران شما درصورتي كه بدون عيب بهبود يابد ٨ درصد ديه كامل و  بابت پلاتين ارش تعيين خواهد شد و بابت خواب رفتگي و محدوديت حركتي مچ پا ارش تعيين خواهد شد و همجنين بابت جراحات شما اگر در حد حارصه باشد نيم درصد و اگر در حد داميه باشند(بخيه شده) يك درصد ديه كامل