در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید . در مورخه ۹ اردیبهشت نود و عشت رای دادگاه جهت تعیین دیه صادر شده و پرونده در مورخه ۳۱ اردیبشت به اجرای احکام رفته است.

در مورخه ۱۸ خرداد پرونده در اداره بیمه تکمیل شده ولی اعلام شده یک ماه دیگر مراجعه کنیم. ایا از نظر قانونی میشه کاری کرد که دیه رو زودتر گرفت.

.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

مستند به ماده 31 قانون بیمه شخص ثالث 95 بیمهگ  مکلف است بعداز15 روز از تکمل پرونده مبلغ دیه  را به شما پرداخت کند . ضمانت اجرای این ماده درماده 33 جریمه تاخیر تادیه به ازای هر روز نیم در هزار مبلغ دیه تعیین شده است