در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من سال گذشته تصادف کردم و بعد از اتمام مراحل راننده مقصر جریمه اش رو به شرکت بیمه پرداخت نمیکنه که دیه ی من پرداخت بشه تلفنش رو واگذار کرده و آدرسش هم عوض کرده .

بیمه هم میگه جریمه اش رو خودت بده تا دیه ات رو بگیری و گرنه خیلی طول میکشه .دادگاه هم میگه من نمیتونم دوباره شکایت کنم چون این قضیه بین شرکت بیمه و بیمه گذار هست و شرکت بیمه باید شکایت کنه و حکم جلب بگیره که خیلی زمان بر هست خواهش میکنم  راهنمایی کنید من حقم رو بگیرم
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... مطابق ماده 14 قانون بیمه شخص ثالث بیمه گر(شرکت بیمه) مکلف است خسارت زیاندیده را بدون هیچ قید وشرط و اخذ تضمین پرداخت کند و پس از آن میتواند برای بازیافت قسمتی از خسارت یا همان جریمه ی موضوع این ماده به مقصر حادثه مراجعه نماید.