در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.بنده به عنوان راننده مقصر حادثه هستم، آیا طبق قانون جدیدی که اخیرا مجلس شورای اسلامی تصویب مرد که به رانندگان مقصر حادثه از محل بیمه شخص ثالث دیه پرداخت شود، بنده چگونه می توانم دیه ام را که به عنوان راننده مقصر حادثه هستم از بیمه مربوطه بگیرم؟؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

باید مدارک دال بر حادثه را به شعبه خسارت بیمه نامه خودتان ارائه دهید ، پس از تکمیل پرونده و مدارک می توانید دیه مربوطه را بشرط عدم مغایرت با بندهای قانون شخص ثالث و حوادث غیر مشمول دریافت نمائید.