در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام من بایک عابرپیاده تصادف کردم وبرای ایشان هشصدمیلیون تومان دیه زدن بیمه نامه من بدون الحقاقیه است آیابیمه نامه تمام هشصدمیلیون بهش میده باتشکر
2 پاسخ
توسط (4,480 امتیاز)
با سلام

تمامی شرکتهای بیمه از سال 82 مکلفند اگر مقصر حادثه نسبت به پرداخت چندین دیه به یک نفر محکوم شود همه را پرداخت کنند

معمولا تعدد دیات در افراد ضایعه نخاعی و یا فلج مغزی و بعضی موارد دیگر اتفاق می افتد.

مشابه پرونده شما را در تبریز داشتم که مقصر حادثه به سه و نیم دیه کامل محکوم شده بود و  بیمه کارآفرین در سال 86 به مصدوم قطع نخاعی فقط یک دیه کامل پرداخت کرده بود و مابقی را پرداخت نکرده بود و مقصر بازداشت شده بود و چون اموالی نداشت 50 ملیون به اندازه یک دیه کامل اون زمان از بانک وام گرفته بود و به مصدوم داده بود.

و بقیه دیه نخاعی همینطور بلاتکلیف مانده بود تا اینکه بنده بعد از 7 سال وکالت پرونده را قبول کردم و علیه بیمه دادخواست دادم و 140 ملیون تومان دیگر مجددا از بیمه گرفتم و به مصدوم تحویل دادم.

ضمنا 50 ملیونی که راننده مقصر وام گرفته و به مصدوم داده بود آن را هم از بیمه کارآفرین پس گرفتم و به مقصر دادم.

لذا اگر مشکلی دارید با بنده تماس بگیرید. بنده از این پرونده ها زیاد داشته ام.