در دیه و بیمه خودرو توسط (160 امتیاز)
با سلام بنده دیماه سال 94 خودروی خود را بیمه کردم (الحاقی نداشتم)و در مهر ماه 95 تصادف جرحی داشتم در شرکت بیمه تشکیل پرونده دادم زیاندیده دو ماه طول درمان گرفته بعد از آن مجدد سه ماه طول درمان گرفته تا فروردین 96.
میخواستم بدونم آیا امکان دارد بنده با اینکه بیمه بوده ماشینم قاضی مرا به پرداخت مبلغی از جیب هم محکوم کند؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خیر بیمه باید طبق قانون جدید تمام دیه رو بصورت یوم الادا پرداخت کند و اگر مبلغ پرداختی بیشتر از سقف تعهدات بیمه باشد باید ماب التفاوت را از صندوق دریافت کند یا در حساب های فی مابین ذخیره کنند