در دیه و بیمه خودرو توسط
برادرم تصادف کرده الان چند ماهی بیکار میشه دستو پاش شکسته نمیتونه کار کنه حالا فقط دیه بهش تعلق میگره یا خرج بیکاریش هم بهش تعلق میگره ؟

اگر بهش تعلق نمیگره چطوری باید پیگیربشه که حق بیکاریشم بگیره؟
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
مدت زمان مراجعه به اداره کار برای گرفتن بیمه بیکاری،حداکثریکماه از تاریخ بیکاری میباشد.ضمن انکه شخص حادثه دیده میتواند با مرجعه به شعبه بیمه تامین اجتماعی وارایه مدارک ،از مرخصی استعلاجی وطول درمان استفاده کند.