در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
با سلام اینجانب در شغل نانوایی مشغول بودم درسال97بدلیل عدم نیازبیکارشدم ودربرج8/98بیمه بیمه بیکاریمتمام میشود

بدلیل اینکه تاحالا موفق به پیداکردن کارنشدم وبدلی لمتاهل بودن ودوفرزند به نظرشماکارشناسان محترم من برای ادامه بیمه وبوجودنیامدن اخلال درسابقهچه کارکنیم وچگونه بیمه خودراادامه دهم تا قطع نشودچون بچه بیماردرخانه دارم و نیازمبرم بهدفترچه بیمه دارم
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
سلام

اگر دوباره ر مشاغل سخت و زیان آور شاغل شوید توالی اشتغال شما جهت بازنشستگی با 20 سال سابقه سخت و زیان آور حفظ میشود در غیر اینصورت با توجه به بهترنین نوع بیمه و تعهدات موجود به ترتیب بیمه اختیاری - حرف و مشاغل 18 درصد - بیمه حرف و مشاغل 14 درصد و نهایتا 12 درصد پیشنهاد میشود در صورتی که متاهل و بیش دو یا بیش از 2 فرزند دارید و نیاز به درمان دارید همان بیمه اختیاری بهترین گزینه است.