در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

با سلام
تحت عنوان اپراتور کارآموز بهره برداری در نیروگاه شهید منتظری مشغول به کار هستم.

  • آیا حداقل حقوق برای پرسنل کارآموز می تواند کم تر از حداقل حقوق اداره کار باشد؟
  • در صورتی که با عنوان کارآموز به صورت نوبت کاری صبح، عصر و شب به کار گرفته شویم، آیا مزایای حق نوبت کاری و تعطیل کاری و شب کاری اختیاری خواهد بود و یا این که کارفرما موظف به پرداخت آن است؟
  • به طور کلی آیا کارفرما می تواند تحت عنوانی بین پرسنل کارآموز و عادی تفاوت قائل شود؟

با تشکر

1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

باستناد بند ب ماده ۱۱۳ قانون کار مزد کارگران کار آموز نمی تواند از حداقل مزد ثابت یا مبنا کمتر باشد ودر صورتیکه که نوبت کاری آنان در صبح .عصر و شب قرار گیرد می بایست ۱۵ درصد علاوه برمزد ثابت یا مبنا به عنوان فوق العاده نوبت کاری به آنان پرداخت گردد.