در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید

من درنانوای کارمیکردم که بدلیل عدم نیازبیکارشدم ازخرداد97که 18ماه به من بیمه بیکاری تعلق گرفت درضمن من ازشعبه چهارکرمانشاه هستم الان یک سال هست که من بیمه بیکاری میگیرم

سوالم درخصوص بازرسی ازفردبیکاراست دراین یه سال بازرس بیمه چندین باردرخانه اومده ازمن امضاگرفته چندبارهم اومدن ازهمسایه هاپرسیدن به بهانه های جورواجوربه خونه زنگ میزنن ازبچه هام میپرسن بابات میره سرکاریانه یامیگن دوست بابات هستیم بابات کجاست خودم جواب میدم میگن ازکارگزاری زنگ زدیم  ازسوپری سرکوچه ازمحل کارسابقم ازمغازه های اطراف محل کارسابقم

سوالم اینه آیااین همه بازرسی طبیعیه واقعا که تومحل دیگه فکرنکنم کسی نفهمیده باشه که من بیکارهستم ازهرکس که میرسن میپرسن که فلانی سرکارمیره یانه یاوضع مالیش چطوره مگه این همه هم بازرسی میشه خسته شدم الان جرات ندارم صبح ازدرخونه پام روبزارم بیرون یه باربچمو بردم دکترشانس من اومده بودن در خونه باهزارمکافات ثابت کردم که دکتر بودم

بخداهمسایه داریم که زن و مرد هردوازبیمه بیکاری استفاده میکنن و الان هم میرم سرکاریه بار اول اومدن بازرسی دیگه خبری نشد اونا مال یه شعبه دیگه هستن آیااین همه بازرسی قانونیه بخداآبروبرام نگذاشتن شایدمن نمیخوام همسایه هام بدونن من بیکارشدم اگه کارپیدامیشدازبیمه بیکاری انصراف میدادم بعد دولت میگه همه بیمه بشن اگه اینطوری ازکارگرحمایت میکنن همون حمایت نکنن بهتره باتشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

برابر مقررات کشف اشتغال پنهان مقرری بگیران بیمه بیکاری لازم است، اما بازرسی از اشتغال پنهان بایستی با حفظ شان و حرمت اشخاص باشد و اعمال آن به طریقی که جنابعالی نوشته اید خلاف قانون است و شما می توانید از طریق دادگستری علیه مدیریت شعبه و بازرس مربوطه بیمه اقامه دعوی کنید.