در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید اگه محبت کنید پاسخ دهید ممنون میشم

یک ماه پیش در مراجعه به دندانپزشکی جهت درمان رفتم که پنج دندان جلو من را کشیدن و من اصلا نمیدانستم چه بلایی داره سرم میاره بعد فهمیدم که تابلو ندارند و انگار از مهر کسه دیگری استفاده میکنند از سامانه ۱۶۹۰سازمان نظام پزشکی شکایت کردم به دلیل نداشتن تابلو و مهر بعد چند روز دندانپزشکی امدند که شما رضایت بده من خرج درمان شمارا میدم من سادگی کردم و با ۱۵ میلیون رضایت محضری دادم و ایشان قرار شد کل هزینه درمان را بعدن بدهند

العان ۴۰ملیون هزینه درمان من است و این اقا میگه چون درب اینجا را بستند من دیگه هزینه نمیدم میتوانم با وجود رضایتی که دادم شکایت کنم

من از اول فقط جهت تابلو و مهر غیر قانونی از ایشان شکایت کردم که گفتند باید به دادگاه بروید ولی هنوز خبری نشده بعد گذشت یک ماه اگه راهنمایی کنید سپاسگذار خواهم بود
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
بابت خسارات و غرامت هم در دادسرا طرح شکایت کنید