در سازمان تامین اجتماعی توسط (870 امتیاز)
سلام و درود

برای خارج نمودن پیچ و پلاک داخل پایم نیازمند عمل جراحی هستم چون پزشک خودم در بیمارستان خصوصی عملم کرد و اون موقع به دلیل تصادف هزینه هایم رایگان شد ولی برای خارج کردنش بیمارستان خصوصی هزینه بالایی می گیره تصمیم گرفتم در بیمارستان دولتی ملکی تامین اجتماعی اقدام به عمل جراحی و خارج کردن پیچ و پلاک کنم ولی پزشکان این بیمارستان ملکی می گویند ما تو رو عمل نمی کنیم باید بری پیش دکتر خودت به دکتر خودم گفتم گفت هر کسی می تونه این عمل رو انجام بده مشکلی نداره

آیا می تونم از پزشکان این بیمارستان و یا تامین اجتماعی شکایت کنم که چرا منو عمل نمی کنن؟

چون من نیازمند عمل جراحی هستم سازمان وظیفه داره از من حمایت کنه و نیاز های بیمه من رو بر طرف سازد.

راه حل چیست؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

با شماره تلفن 1420 تماس گرفته و شکایت خود را اعلام نمایید این سامانه تلفنی در دو نوبت صبح و عصر پیگیر بررسی شکایات بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی است .  از این طریق می توانید شکایات خود را در خصوص خدمات درمانی و بیمه ای سازمان تامین اجتماعی مطرح نمایید.