در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
با سلام لطف کنید  بگید دیه این جراحات چقدر میشه حساب کنید ممنون.

تورم جرح (حارصه) روی لب تحتانی که ارش بابت تورم به میزان سه دهم درصد(3.%)دیه کامل تعیین میگردد.

جرح چانه (دامیه) که جوشگاه آن باقی مانده ومطابق باتبصره 4ماده709قانون مجازات اسلامی می باشد

 شکستگی دندان های قدامی یک و دو وسه بالا سمت راست در امتداد ریشه بوده وسایط در نظر گرفته میشود

شکستگی پنج درصد از سطح نمایان دندان قدامی یک بالا سمت چپ میباشد دیعه این جراحات چقدر است دستتون درد نکنه به تومن بگید
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام برای محاسبه دقیق مبلغ دیه می توانید از طریق لینک زیر اقدام کرده و گزینه "دیه و دریافت خسارت از شرکت های بیمه" را انتخاب کنید و درخواست مشاوره تلفنی نمایید

محاسبه دقیق مبلغ دیه در  : https://www.bidbarg.com/set