در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,500 امتیاز)
سلام

با توجه با ینکه ادارات ،موسسات و شرکتهای وابسته به دولت نمی توانند از احکام مراجع حل اختلاف قانون کار که برعلیه انان صادرشده به دیوان عدالت اداری درخواست فرجام خواهی نماید

بنابر این چه دستگاهی صلاحیت رسیدگی به دادخواست انان برعلیه مراجع حل اختلاف ادارات تعاون کار ورفاه اجتماعی محل وبه چه استناد قانونی را دارند؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

به نظر اینجانب با عنایت به اینکه دیوان عدالت اداری درخواست فرجام خواهی کارفرمایان بخش دولتی را بر علیه مراجع حل اختلاف قانون کار ادارات تعاون کار ورفاه اجتماعی که دولتی می باشند را صلاحیت رسیدگی ندارند دادگاههای حقوقی محل کار صالح به رسیدگی فرجام خواهی کارفرما دولتی برعلیه مراجع حل اختلاف قانون کار می باشند .