در لیست بیمه توسط
اگر لیست ارسالی بیشتر از صورت وضعیت بیمه باشد جریمه ان چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (1,160 امتیاز)
سلام

بدهيهاي تامين اجتماعي عمدتا شامل چهار عنوان اصل حق بيمه، بيمه بيكاري،جريمه و نيم عشر اجرايي است.

البته عناوين ديگري مثل خسارات ماده ٦٦ و ٩٠ هم داريم كه مورد بحث ما نيست. كارفرمايان اشتباها" بجاي اصطلاحات فوق

عبارت جريمه را بطور كلي براي همه عناوين فوق استفاده مينمايند .

در سوال مطروحه اگر مقصود شما از جريمه مفهوم عام آن يعني كل بدهي اعلامي باشد بايستي ابتدائا" نوع پيمان مشخص شود. اگر عمراني باشد عليرغم اينكه ميزان ليست بيشتر از ضريب است، ضريب ٦/٦ يا ١٥/٦ درصد ملاك محاسبه است ليكن اگر قرارداد غيرعمراني باشد، مابه التفاوت ليست ملاك عمل است .

اگر منظور جنابعالي از جريمه، معناي اخص آن باشد جريمه تأخير پرداخت معادل ٢٪‏ حق بيمه و بيمه بيكاري از پايان مهلت ارسال ليست آخرين ماه دوره ايكه ليست ارسال شده  تا زمان محاسبه و حداكثر بمدت ١٢ ماه قابل محاسبه بوده و پس از اعلام بدهي نيز تازمان پرداخت ماهانه ٢٪‏ مطالبه ميشود.