در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من سال پیش تصادف کردم و ساق پای چپ هم درشت نی و هم نازک نی شکست که درشت نی پام دوعدد پلاتین گذاشتن و نازک نی پام خودش جوش خورد و پای راستم یدونه بخیه خورد  و کبودی های در اطراف بدنم،میخواستم ببینم بعد ۱۲ ماه طول درمان دیه من چقدر میشود و اینکه دادگاه رای داده ۵۰ ۵۰

ممنون از جواب شما؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

برای محاسبه دقیق دیه جراحات شما باید حتما نامه پزشکی قانونی رو داشته باشین ،اما بطور تقریبی عرض میکنم با بت 3محل شکستگی 24 درصد و جراحت دامیه پا که با بخیه التیام شده 1درصدو برای نصب ابزارارتوپدی هم 2درصدکه جمعا 25درصد بدون احتساب کبودی ها برای شما ثابت شده است .

طول درمان در میزان دیه تاثیری ندارد . طول درمان به جهت اطمینان پزشکی قانونی از التیام مطلوب و یا معیوب جراحات می باشدکه در میزان دیه تاثیردارد .

کروکی هم که براتون 50-50 ترسیم شده یعنی 50درصد دیه رو از بیمه ثالث طرف مقابل و 50 درصد دیگه رو هم از ببمه حوادث راننده مسبب حادثه وسیله نقلیه خودتون پرداخت خواهد شد