در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
اینجانب خانمی 40 ساله هستم و لیسانس پرستاری دارم هفت سال سابقه بیمه تامین اجتماعی در یک بیمارستان خصوصی داشتم که بمدت شش ماه است ورشکست شده وبنده ازبیمه بیکاری استفاده میکنم,باتوجه به اینکه بیمه بیکاری جزو سختی کارمحسوب نمیشود .,ایا بیمه بیکاری جزوسوابق بیمه ای من حساب میشود ؟

واگربعدازاتمام بیمه بیکاری مشغول بکارشوم  این18ماه وقفه درکارمحسوب نمیشود؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

دریافت مقرری بیمه بیکاری، توالی سوابق سخت و زیان آور را از بین نمی برد. به عبارتی، باعث توقف سابقه کارکرد در مشاغل سخت و زیان آور نمی گردد، اما بازنشستگی شخص متقاضی به آن مدت به تعویق می افتد.