در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام. اگر دفترچه بیمه زیر نظر نیروی مسلح گم شد باید چه کار کنیم ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

صدور دفترچه المثنی برای بیمه شدگانی که مفقود شدن دفترچه خدمات درمانی آنها ناشی از سهل انگاری و عدم مراقبت کافی بوده است برای بار اول با تاخیر 1 ماهه و برای بار دوم به بعد با تاخیر 3 ماهه ( از زمان ثبت درخواست سرپرست در سیستم بیمه گری سازمان) صادر می گردد.

کسانی که بنا به هر دلیلی دفترچه درمانی آنها مفقود شده و متقاضی دریافت المثنی هستند، با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک ساتا، ضمن تکمیل فرم درخواست صدور دفترچه المثنی توسط متقاضی یا سرپرست و ارائه مدارک معتبر صادره از مراجع قانونی (در مواردی که مفقود شدن دفترچه درمانی، ناشی از حادثه یا سرقت باشد)، اصـل و تصـویـر صفـحه اول و دوم شناسنامه و کارت ملی متقاضی و ارائه یک قطعه عکس 4*3 جدید، نسبت به درخواست دفترچه بیمه خدمات درمانی المثنی اقدام نمایند.