در دیه و بیمه خودرو توسط
اگر دفترچه بیمه گم شد چه کار باید بکنیم ؟
1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

با سلام بیمه شدگان، مستمری بگیران و افراد تحت تکفل آنان که بنا به دلایلی دفاتر درمانی آنها مفقود و متقاضی دریافت المثنی می باشند، می بایست نسبت به تکمیل و ارائه مدارک مورد نیاز به شرح ذیل اقدام نمایند:

۱) تکمیل فرم درخواست صدور دفترچه درمانی المثنی بیمه تامین اجتماعی

۲) پرداخت مبلغ خسارت صدور دفترچه درمانی المثنی بیمه تامین اجتماعی

  • برای بار اول معادل ۵۰ درصد حداقل دستمزد روزانه در سال مربوطه.
  • برای بار دوم به بعد معادل یک برابر حداقل دستمزد روزانه در سال مربوطه.
برای اطلاعات بیشتر میتونید به مقاله زیر مراجعه نمایید