در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در حین خدمت دفترچه بیمه خودم را گم کردم و تقریبا پس از یک هفته متوجهد شدم که اقدام به دریافت اون کردم که المثنی اون رو یک ماه تحویل گرفتم تا اینجا مشکلی نبود منتها !!!!!!! یکی از همخدمتی های منم از دفترچه المثنی استفاده میکرده که در هنگام تسویه از اون به علت استفاده از دفترچه المثنی 100 تومن جریمه گرفتند؟؟؟؟؟؟ یعنی چی؟؟؟ یعنی برای منم 100 تومن میگیرن موقع تسویه؟؟؟ به چه علت؟؟

کسی با دفترچه بیمه المثنی تسویه کرده آیا خسارت داده؟؟
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود؛

در صورت گم کردن دفترچه و دریافت دفترچه المثنی اگر از زمان تحویل دفترچه المثنی کمتر از ۳ماه گذشته باشد و بخواهید تسویه با یگان انجام دهید سابقه اعتبار دفترچه ماقبل شما توسط سازمان خدمات درمانی مورد بررسی قرار گرفته و اگر آن دفترچه هنوز اعتبار داشته باشد مبلغی بابت مدت باقیمانده اعتبار دفترچه مذکور محاسبه و ازشما اخذ میگردد.