در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیرمن یک سرباز هستم که مدتی می شود که دفترچه بیمه سربازی من گم شده است والان وقت تسویه خدمتی من است چکار کنم که دفترچه بیمه خودم را باطل کنم
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود.

بهتر بود همان زمانی که دفترچه را گم کردید برای المثنی دفترچه اقدام میکردید تا اکنون دچار مشکل تسویه نشوید.

اما درحال حاضر چاره ای جز اینکه با دردست داشتن برگه تسویه و کارت ملی به یکی از دفاتر خدمات اکترونیک ساتا مراجعه کنید ندارید. درصورتیکه تاریخ اعتبار دفترچه شما گذشته باشد و منعی برای ابطال بدون دفترچه کد بیمه شما وجود نداشته باشد؛ رسید ابطال تحویل شده و برگ تسویه شما مورد تایید قرار خواهدگرفت. و درصورتیکه مشمول جریمه ای باشید باید مبلغ آن را به حساب سازمان خدمات درمانی پرداخت نمایید.