در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
من ماهیانه میخواهم مبلغی را سرمایه گزاری کنم و به سودش دست نزنم. بعد از 5 سال کدام سود بیشتری به من می دهد؟ سرمایه گزاری بلند مدت در طرح های بانکهایی که سود مرکب میدهند یا بیمه عمر؟

لطفا پاسخ کامل دهید
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که برای پاسخ به سوال تون و راهمنایی بهتر نیاز هست تا یک سری اطلاعات از شما داشته باشیم.

اگر که بخواین فقط سود از جایی دریافت کنین،محل سرمایه گذاری بانک هست... اما ...

پاسخ به سوالات زیر بنده رو در پاسخ دقیق تر به این سوال شما یاری خواهد کرد.

اسم و فامیل شریف تون؟

سن،جنسیت و شغل شریف تون؟

میزان تحصیلات؟

متاهل هستین یا مجرد؟

در صورت تاهل آیا فرزند دارین؟

شاید بپرسین گرفتن سود چه ربطی به این پرسشها داره!!!

اما من بعنوان کارشناس صنعت بیمه خدمت شما عرض میکنم که خیلی،خیلی،خیلی تفاوت هست میان یک دختر خانم یا آقا پسر مجرد با یک خانم و آقای متاهل.

همچنین باز هم فرق هست بین خانم یا آقای متاهلی که فرزند داره و خانم یا آقایی که فرزند نداره.

همچنین خیلی خیلی فرق هست بین افرادی که شغلی دارن با ثبات یا اینکه امنیت شغلی ندارن.

حتی ریسک خطرات بعضی از مشاغل نیز برای افراد تعیین کننده هست.

بنابراین خواهش میکنم دقیقا" به سوالات بالا پاسخ بدین تا بتونم بهتر راهنمایی تون کنم.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام