در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام و احترام

بنده ٥سال در كارگاهي مشغول ب كار بودم و هرماه مبلغ حقوقم بالاي ٣تومن بوده و سنوات پاداش و عيدي هرماه پرداخت ميكردن و تسويه ميكردن تا اخر سال نمونه

هيچ قراردادي هم ندارم و بيمه هم رد نشده

ايا امكان داره با پرينت از واريزيها از كارفرما شكايت كنم و طلب اضافه كاري و حق ماموريت و  عيدي پاداش سنوات كنم و بيمه ٥سال من رد كنه؟؟؟؟

مچكرم
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
سلام

بله در صورت که ادعای اشتغال بکار خود را برای مراجع حل اختلاف ثابت کنید می توانید به استناد سابقه کار  سایرحق وحقوق خود را از جمله سنوات خدمت .عیدی .بیمه و سایر را از کارفرما مطالعه نماید .