در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و تشکر از اساتید محترم

اولین پایه سنوات پس از گذشت یکسال از استخدام به دستمزد روزانه اضافه میشود.

برای سالهای دوم به بعد ، آیا پایه سنوات از ابتدای سال اضافه شود و یا درست از تاریخ روز استخدام؟ مثلا تاریخ استخدام بیستم مهر باشد.

باسپاس
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

پایه سنوات سال دوم هم می بایست از تاریخ پایه قبلی که یکسال می گذرد باید محاسبه و پرداخت شود ولی برخی کارگاهها از ابتدای سال محاسبه میکند که ایرادی قانونی ندارد.