در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام سوالی پارسال پرسیدم که یکسال طول کشیده ولی با اینکه خیلی جاهاش به علت صبرکردن وشکایت حقوقی نکردن برام روشن شده ولی باز نمیدونم الان چه کار باید بکنم ، تاکسی رو شخصی بیمه کرده بودند اگه یادتون باشه. تاکسی از اخر خریده میشه یعنی اتاق گارانتی با موتور گارانتی، واسه همین اتاقش شخصیه،در ضمن تو تاکسی گیربکس ماشین جز اتاق محسوب میشه و موتور گارانتی فاقد گیربکسه، پس پلاک به گیربکس و اتاق اول میخوره بعد تو ماشین گارانتی گیربکس به موتور میچسبه و باخودش پلاک رو میبره تو اتاق دوم چون پلاک ت یه کاره ویک پلاک بیشتر نمیشه به هر شخص بدن و تاکسی اصلا اسقاط یا خسارت کلی نمیشه که اسقاطش کنی یکی دیگه بگیری یا بعداز تصادف خسارتش کلی بشه و یکی دیگه بگیری ، پس اتاق اولو هیچوقت نمیگیری فقط گیربکسیکه تو اتاق اول جز اتاق بوده پلاکو به خودش میگیری و همراهه موتور اول میاد تو اتاق دوم که همون اتاق اوله و اتاق دوم تاکسی رو میکشه و میشه وی ای ان ،برای خریدن تاکسی باید پروانه کار داشت که پلاک و مشخصات خودرو توش ثبته رو داشت ولی هنوز ماشینو نخریدیم که پلاک بگیریم یا مشخصات رو داشته باشیم پس ماشینیککه میخریم شخصیه و بعداز خریدن وپلاک کردنش ما اطلاعاتیکه برای پروانه کار لازمه رو به دست میاریم پس راهش اینه که از اخر تاکسی رو بخریم تا نه تاکسی قدیمی  اسقاط کنیم نه تاکسی روغنی بخریم که کلمه روغنی بعداز رنگ ماشین اضافه میشه ، مثلا زرد خورشیدی روغنی که یعنی اتاق ماشین قبلا به اسم کسی دیگه شماره شده و وی ای ان به اسم کسی دیگه ثبت شده و امتیاز تاکسی هم سر همون وی ای ان میباشد، ولی الان هرجور حساب میکنم چون شکایتی نکردم و سایپا هم موتور گارانتی و اتاق گارانتی بدنه رو به من ف
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام

لطفا سوال خود را به صورت شفاف بیان نمایید تا توسط مشاوران بررسی شود

و در صورتی که در زمینه کلاهبرداری سوال دارید می تونید سوالتون رو در بخش سوالات حقوقی و کیفری در سایت بیدبرگ - مشاوره امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :

طرح سوال در بخش امور حقوقی و کیفری

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ از وکیل متخصص پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید

دریافت مشاوره تخصصی >>