در شرکت بیمه توسط
سلام اهميت حمايت ازحقوق بيمه گذاران در صنعت بيمه ايران از نظر قانون گذاران اين حوزه چگونه است؟
1 پاسخ
توسط
با سلام اهمیت حفظ حقوق بیمه گذاران از دید قانون گذارن به دور نمانده و براساس ماده۱ قانون تاسیس بیمه مركزی ایران وبیمه گری یكی از وظایف اصلی بیمه مركزی جمهوری اسلامی ایران حمایت از حقوق بیمه گذاران است. در این ماده بلافاصله پس از اشاره به حقوق بیمه گذاران، اعمال نظارت دولت بر فعالیتهای بیمه ای ازطریق بیمه مركزی ایران مد نظر قرار گرفته است. در حقیقت در این ماده یكی از وظایف اصلی بیمه مركزی ایران حمایت از حقوق بیمه گذاران است و در قسمت دوم این ماده نظارت بر فعالیت شركتهای بیمه نیز به نوعی در راستای حمایت از حقوق بیمه گذاران است.