در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
با سلام

پدراینجانب درسال81به مدت13ماه بیمه اجباری بودن وبه گفته خودشون درگذشته هم درشهرداری تهران چندماهی بیمه بودن ولی بدلیل بی سوادی نمیدونن که با کدوم شماره بیمه پرداخت شده ولی این 13ماه رودرنانوایی کارکردن را بخاطرمی آورن

الان پدربنده69سالشون هست میخواستم بدونم بااین سابقه برای ایجادمستمری بازنشستگی میتوان کاری کرد ودرضمن توان پرداخت پول تارسیدن سابقه به ده سال روندارن میخواستم بدونم تامین اجتماعی بااین سابقه کم هم بازنشست میکند

درضمن این 13ماه هم باعنوان شاطر پرداخت شده ممنون ازپاسختان
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

برابر مقررات جاری، کسانی که سابقه پرداخت حق بیمه آن ها کمتر از 10 سال باشد، مستمری بازنشستگی نخواهند گرفت؛ مگر این که مابه التفاوت کسری 10 سال سابقه را پرداخت نمایند.