در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
باسلام.طبق قانون سازمان بیمه پردازان مشاغل ازادبا50سال سن وباسابقه پرداخت حق بیمه به مدت30سال میتوانندبازنشسته شوند.

بنده29سال سن دارم وتابه اکنون 2سال و5ماه حق بیمه پرداخت کردم.ایا27سال و7ماه دیگرواریزکنم که به سن57سالگی میرسم باشرایط فوق میتوانم درخواست بازنشستگی بدم یاخیر؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

برابر مقررات موجود،شرایط بازنشستگی بیمه شدگان مرد عبارتند از :

۵۰ سال سن و ۳۰ سال سابقه

۶۰ سال سن و‌۲۰ سال سابقه

۶۰ سال سن و ۱۰ سابقه

۳۵ سال سابقه بدون شرط سنی

بیمه شدگان مرد هر کدام از شرایط فوق را کسب نمایند، می‌توانند درخواست مستمری بازنشستگی نمایند.