در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
باسلام.

خانم الوند گفتید و نوشتیدکه مردان با 50 سال سن و 30 سال سابقه میتونند درخواست بازنشستگی بدند. بنده با57سال سن و 30سال سابقه حق بیمه خب شرایط بنده به نفع سازمان هستش چرا نبایدسازمان اینقدر بی محبت و بی مهرباشه که باسن بالایی آنهم بیشتراز50 سال رو بازنشسته نکنه ایا این انصاف وعدالت الهی است که 50 سال سن بازنشسته ولی 57سال سن باین شرایط بازنشسته نشه؟

ایا قوانین سازمان تامین اجتماعی خنده دار و مضحک نیست ؟ ایا برای اینها جوابی دارید؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما احتمالا اشتباه متوجه شدید خانمها با داشتن ۵۵سال سن وبالای ده سال میتونن بازنشسته شوند حالا شما ۵۷ساله هستید و۳۰سال هم سابقه هیچگونه ممنوعیتی وجود ندارد مجدد به شعبه مراجعه نمایید ودرخواست بازنشستگی بدهید