در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
سلام

برای استفاده از قانون پرداخت کسری حق بیمه زیر 10 سال، حداقل چند ماه باید سابقه بیمه داشت؟

آیا اگر یک ماه هم سابقه بیمه داشته باشیم، میشود مابقی حق بیمه تا ده سال را پرداخت کرده و بازنشست شد؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

چنانچه میزان  سابقه پرداخت  حق بیمه افراد متقاضی کمتر از 10 سال باشد ، متقاضیان برقراری مستمری می توانند با پرداخت حق بیمه سنوات کمتر از 10 سال سهم بیمه شده و کارفرما از مزایای بازنشستگی موضوع این بخشنامه  بهره مند گردند .

تبصره- حق بیمه  موضوع این بند  بر مبنای حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال تقاضای بازنشستگی از طریق سیستم مستمریها محاسبه و پس از وصول به صورت یکجا ، امکان صدور حکم برقراری مستمری از تاریخ وصول حق بیمه مربوطه و یا قطع بیمه پردازی وجود خواهد داشت .