در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت کارشناسان محترم ومجرب سایت بیدبرگ

سوال اینجانب درمورد کارگاه خانوادگی میباشد پدر اینجانب یک مغازه نانوایی دارد که قرار است که من در آن مشغول به کاربشم که قبلا هم کار میکردم و بیمه خود را بصورت شاطر پرداخت میکردم ولی چون جزو قانون کار نبود شغل من از قانون مشاغل سخت خارج شد

میخواستم بدونم آیا اگه همسر خودم رو به عنوان وردست یا فروشنده در نانوایی بیمه کنم شغل شاطری من میتواند از قانون مشاغل سخت استفاده کند و آیا خانم من می تواند درمان دایی بیمه شود سازمان تامین اجتماعی کارکردن زن را در نانوایی را قبول میکند
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

اعضا کارگاه خانوادگی عبارتند از: پدر، مادر، همسر و فرزندان کارفرما. چنانچه شخصی غیر از این قبیل افراد در این کارگاه به کار گرفته شود، کارگاه از حال خانوادگی خارج و مشمول قانون کار می گردد.

به کارگیری عروس کارفرما در کارگاه، آن را از حال خانوادگی خارج می کند.

هیچ منع قانونی در جهت جذب کارگر  خانم در نانوایی وجود ندارد.