در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

کارفرما حقوق کمتر از اداره کار پرداخت می کند چگونه از کارفرما بابت این موضوع شکایت کنم که اخراج نشوم و حقوقم حداقل حقوق وزارت کار شود ؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام ،غیر از شکایت از کارفرما می توانید از واحد بازرسی اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل کتبا درخواست نماید از کارگاه شما بازرسی وبه کارفرما تکلیف نماید که حداقلهای  دستمزد قانون کار در کارگاه رعایت شود .