در خرید بیمه سربازی توسط (120 امتیاز)
سلام وقت بخیر

میخواستم بپرسم آیا امکان پرداخت اقساط بیمه سربازی تامین اجتماعی داخل شعب بانک برای ماشین کردن فیش واریزی وجود دارد چون با پرداخت از طریق عابر بانک رسید فیش واریزی بعد یه مدت پاک میشه وهیچ مدرکی مستندی برای پرداخت شدن نداریم

با تشکر
2 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
سللام

رسید عابر بانک را کپی کنید نگه دارید از طرفی فیش رسید عابر بانک را با ماژیک های لایتر مارک کنید اینجوری نوشته ها پاک نمیشود.در ضمن سازمان تامین اجتماعی مستقیم وجهی را دریافت نمیکند
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

پرداخت حق بیمه های تامین اجتماعی از دستگاه های خودپرداز، عابر بانک و از طریق باجه های شعب بانک قابل پرداخت می باشد، البته مورد آخر با موافقت و همکاری کارمندان بانک ممکن می شود.