در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام

من جهت خرید سابقه بیمه مدت سربازی اقدام کردم و  مبلغ قابل پرداخت را قسط‌ بندی‌کردم، با مراجعه به کارگزاری ۸ برگ پرداخت قسط دریافت کردم،  اما در پرداخت یکی از اقساط اشتباها ماه دیگری را پرداخت کردم (یعنی شناسه پرداخت ماه دیگری را وارد کردم)

خواستم ببینم الان چه اقدامی باید انجام بدم؟ آیا مبلغ واریز شده قابل جابجایی هست یا سوخت شده؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

چنانچه قسط پرداخت شده، قسط‌ اول نباشد، واحد امور مالی شعبه بیمه ای شما می تواند آن را با قسط پرداخت نشده جایگزین نماید.