در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در تاریخ در اسفند سال 90 خدمت سربازیم شروع شد و  از تاریخ ابان 91 یعنی 8 ماه بعد از طریق یک شرکت ، بیمه تامین اجتماعی برای من رد  شده و این بیمه ادامه داشته، با توجه به اینکه من خدمتم حدود 17 ماه طول کشید که از این 17 ماه ، اون شرکت 11 ماه بیمه تامین اجتماعی برام رد کرده. میخواستم بدونم آیا امکان انتقال بیمه سربازی من به سابقه کار من وجود داره یا خبر؟ چه مدتی قابل انتقاله؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
هرچند واریز حق بیمه سرباز در حین خدمت سربازی بدون انجام کار قانونی نیست.ولی با پرداخت مابه التفاوت حق بیمه به سازمان انتقال سوابق انجام میشود.