در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام آقا من الان بدون وکیل میتونم دیه ام رو بگیرم ایا امکانش هست ؛یر حضوری با یه وکیل قرار داد ببندم بیمه نامه برای 3 سال 96و تصادف براب 97 ولب پول دیه بیمه نمی دهد
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

حضور وکیل در کنار شما باعث تسریع در امور میشه اما وکیلی که اشنا به امور بیمه ای باشه .

اما در ابتدا با ارسال اظهار نامه دیه جراحات وارده ،مطابق گواهی پزشکی قانونی رو از بیمه گر مطالبه کنید . از طریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیک این اظهار نامه رو ارسال کتید . تنظیم اظهار نامه کار تخصصی و حساسیه .