در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام خسته نباشید میشه خواهش کنم راهنمایی کنید.

پزشکی قانونی زخم ها و شکستگی های اینجانب را در 4 برگ گواهی به کلانتری ارسال کرده اما کلانتری فقط 3 تا از گواهی ها رو به دادسرا ارسال کرده یکی از گواهی ها رو فراموش کردن ارسال کنن الان اون گواهی رو رفتم ازشون گرفتم چطور باید اینو به دادگاه برسونم تا قاضی رای مجدد صادر کنه و این گواهی رو هم داخل رای لحاظ کنن؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

با اعترلض به رای صادره و تقدیم لایحه دفاعی میتونید اون برگه رو به پرونده الصاق کنید .روش اثباتش هم از روی تاریخ های داخل گواهی های پزشکی قانونیست