در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

لطفا تمام اقدامات مورد نیاز برای تکمیل پرونده دیه را شرح بدید به طور مثال شکایت کردن از راننده مقصر و گرفتن نامه معالجه از فیزیوتراپی و غیره را به صورت مرحله ای و دقیق شرح بدهید با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درودبر شما

ارزوی سلامتی برای شمادارم

پس از وقوع سانحه با 115 و110 تماس گرفته میشه

اورژانس مصدوم رو در صورت نیاز به بیمارستان منتقل میکنه ، نیروی انتظامی گزارش سانحه رو مینویسه و راهورهم برای ترسیم کروکی در محل حاضر میشه.

در اولین فرصت با  مراجعه به کلانتری و طرح شکایت ازراننده مقصر جهت ثبت جراحات به پزشکی قانونی معرفی میشید. برای دریافت کروکی سانحه از راهور هم باید از کلانتری اقدام کنید

پزشکی قانونی تاییدیه جراحات شما روبه کلانتری اعلام میکنه و با کروکی  راهور  پرونده برای مقام قضایی جهت رسیدگی ارسال میشه

در دادسرا پس از تعیین شعبه طرفین برای تکمیل بازجویی احضار میشوند،

درصورتیکه به کروکی راهور اعتراضی وارد نشه  وطول درمان مصدوم هم به پایان رسیده باشه رای صادر میشه و به طرفین ابلاغ میشه