در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام، من رای حل اختلاف رو گرفتم، بعد از اداره کار نامه اجراییه گرفتم رفتم دفاتر قضایی ثبت کردم اما الان حدود یک ماه میگذره هیچ خبری نیست، گفتند برات اس. میاد، اما هیچ پیامی نیومده که حتی اجراییه ثبت شده، باید چیکار کنم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

چنانچه کارفرما از امضای فرم شماره 2 امتناع کرده است و بدهی توسط تامین اجتماعی به دفتر اجرای احکام ابلاغ گردیده است موضوع را از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید تا نسبت به توقیف اموال یا حساب کارفرما اقدام نماید.