در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام. خسته نباشید

مبلغ بیمه تکمیلی در سال 98 چقدر است ؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

با توجه باینکه تعرفه های درمان توسط وزارت بهداشت در اواخر فروردین ماه و اوایل اردیبهشت ماه هر سال اعلام میگردد،برای پاسخ به این سوال شما هنوز یکی دو ماهی زمان داریم.

لطفا تا آن موقع تامل بفرمایین تا نرخ های جدید شرکتهای بیمه اعلام گردد.

در حال حاضر تنها شرکتی که تعرفه های خودش را دارد و نرخ حق بیمه را اعلام کرده،شرکت کمک رسان ایران (sos) می باشد.

بیمه نامه های خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام