در سایر توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

جدول تعهدات و مبلغ بیمه تکمیلی درمانی در سال 97 چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

نرخ حق بیمه خدمات بیمه های درمان تکمیلی در سال 97 بر اساس اعلام نرخ خدمات پزشکی در اوایل تا اواخر فروردین ماه توسط وزارت بهداشت اعلام میگردد.

ضمنا شرایط ثبت نام بیمه های تکمیلی گروهی بر اساس تعداد نفرات،میانگین سنی و سقف پوششهای درخواستی،فرانشیز و نیز ضریب خسارت قراردادهای سال قبل متغیر بوده و نرخ ثابتی در این زمینه برای همه افراد وجود ندارد.

بیمه های تکمیلی توسط هر سازمان/ارگان و یا شرکت از شرکتهای بیمه و بر اساس پارامترهای فوق استعلام و در صورت تصویب و موافقت دو طرف با شرکت بیمه مدنظر قرارداد نهایی منعقد خواهد گردید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام