در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

مبلغ بیمه تکمیلی در سال 1400 چقدر است ؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام وقت بخیر.

با توجه باینکه تعرفه های درمان در هر سال جدید از سوی وزارت بهداشت اعلام میگردد و این امر در اواسط تا اواخر فروردین ماه هر سال جدید اعلام میگردد بنابراین میبایست تا اواسط یا اواخر فروردین ماه سال ۱۴۰۰ منتظر دستورالعمل وزارت بهداشت باشید.

و تا زمانی که دستورالعمل تعرفه های وزارت بهداشت اعلام نگردد،نرخ بیمه های درمان تکمیلی اعلام نخواهد گردید.

ضمنا در جریان باشین که تنها شرکتی که تعرفه های درمانی پوشش خانوادگی در سال ۱۴۰۰ را اعلام نموده،کمک رسان ایران(sos) میباشد.

در صورت نیاز به دانستن تعرفه های شرکت sos در سال ۱۴۰۰ فرم زیر را تکمیل فرمایید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام